FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Afregningsmodel til biogasanlæg

Afregningsmodel til biogasanlæg

Før i tiden og desværre nogle gange stadig, blev afregning med leverandører på biogasanlæg håndteret gennem store, komplicerede Excel-ark med rig mulighed for menneskelige fejl. Dette kunne let føre til grå hår på hovedet og utilfredse leverandører.

På et biogasanlæg skal der holdes styr på en masse forskellige data for at sikre korrekt afregning med leverandørerne. Det kræver nøje regnskabsføring med biomassen hele vejen igennem processen, fra det øjeblik det afhentes hos leverandørerne. Det kræver et nøje orkestreret samspil med vægte, laboratorieprøver, kørsel osv.

Vi har udviklet et modul til Dynamics NAV, som kan håndtere dette, så du får alle delelementer og dermed hele processen samlet ét sted med så få fejlkilder som muligt.

Du kan naturligvis også opsætte parametre baseret på, hvilke værdier du afregner med dine leverandører, f.eks. næringsværdi i gødningen, hvor meget rå biomasse de har sendt til dit anlæg, og hvor meget gødning de har modtaget igen.

Med et Dynamics NAV-system på dit biogasanlæg kan du eliminere fejlkilderne og opnå et bedre samarbejde med dine leverandører. 

Leverandørportal

Vores leverandørportal er en samarbejdsfunktion, hvor din leverandører selv kan logge ind og bestille og aflyse afhentninger mm. 

Vægtintegration 

Vi kan naturligvis integrere dine vægte, så du kan holde styr på input og output på dit anlæg. 

Integreret med kørselsplanlægning

Vi har integreret vores egen kørselsplanlægningsapp med vores afregningsmodel.

Automatisering af afregningen

Kom fejlkilderne til livs ved at automatisere så mange af afregningsprocesserne som muligt, og opstil dine egne unikke afregningsparametre i henhold til dine leverandøraftaler. 

Fuldt integreret med Dynamics NAV

 

Vores afregningsmodel er naturligvis fuldt integreret med alle funktioner i Dynamics NAV, også bogføringen, således at afregningen sker til tiden.