FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Spedition og fragt

Transport-,fragt-og speditionsfirmaer i Dynamics NAV

Hvis du driver en fragt eller speditionsvirksomhed, så ved du bedre end nogen anden, at små forbedringer af effektiviteten for mange vogne, giver en stor effekt. Det er i marginalerne, at profitten findes! Der kommer Dynamics NAV dig til gode, fordi det lader dig optimere dine arbejdsprocesser og forbedrer effektiviteten. 

Fragtfirma-markedet er domineret af hård konkurrence så det stiller store krav til din administration og planlægning. 

Med vores transportløsning kan du effektivisere dine arbejdsgange og automatisere administrative opgaver, så du kan spare både tid og penge. Og som med alle vores løsninger, så er det naturligvis 100% integreret med Dynamics NAV. 

Vores dygtige konsulenter har et omfattende branchekendskab, og kan hurtigt sætte sig ind i netop din virksomhed. Vi hjælper dig med på kort tid at få stablet en effektiv løsning på benene, så du hurtigt ser effekten af vores arbejde!

Effektiv styring af chauffører via geokodning

Vi bruger geofence-og gps-teknologi til at sikre, at du har det fulde overblik over hvor dine chauffører er, hvad de har leveret og eventuelt hvorfor de er bagefter med en levering.

Du kan desuden opdatere dem med nye march-ordrer på farten.

Digital styring på godsstrømmen

Hav det fulde digitale overblik fra ordren kommer ind og hele vejen til fakturering. Dynamics NAV giver dig mulighed for at integrere alle de systemer, som gør det muligt, at få det niveau af kontrol, du har brug for.

Gladere kunder og leverandører

Det er helt afgørende i fragtbranchen, at du har glade kunder og leverandører, og med digital styring er du sikker på at afregningen sker til tiden – hver gang.