FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Softwareudvikling til Business Central og Dynamics NAV

Software- og webudvikling til Business Central og Dynamics NAV

Hvis vi ikke har byggeklodserne, så skaber vi dem selv. Det er vores mantra for software, for hvis vi ikke opnår den præcise løsning vi gerne vil med en eksisterende software-løsning, så udvikler vi vores egen. Derfor kan du også være sikker på at den Dynamics NAV-løsning du får fra Elite IT, rammer dine behov 100%. Vores software-løsninger er selvfølgelig 100% integreret med Dynamics NAV, og alle andre funktioner eller apps tilknyttet NAV.

Softwareudvikling er en vigtig byggesten for Elite IT.

Vi har som primært mål at designe og implementere brugervenlige applikationer og website applikationer med henblik på at tilrettelægge og mindske problemer for kundernes behov. Gennem vores Mobilvedligeholdelse, DriverAPP, tidsregistreringsAPP, har vi skabt tilfredshed og effektivt arbejdsmiljø. Disse applikationer er ikke blot begrænset til mobilplatforme, men kan også tilgås via brugergrænseflader på websites. 

Vores seneste softwareudvikling, Eliteplanner, er et godt eksempel på alle problematiske vilkår i dagligdagen. Online applikationen faciliterer fordeling af timer, opgaver, lokationer og meget mere med et simpelt og hurtigt værktøj. Vi er stolte af, at vores udviklinger har resulteret i tilfredse kunder og mange virksomheder har valgt vores løsninger til deres specifikke formål. Hvis vi ikke kan opnå at løse en problemløsning for den eksisterende softwareløsning, så kan vi nemt bygge vores egen. Alle vores softwareudviklinger er integreret med Dynamics NAV og brugt med et specifik værktøj collaborator. Hvis der er noget helt specifikt man leder efter, står vi til rådighed for dialog og samarbejde, for at komme op med en ide for at løse dine behov.

Desuden begynder elektronisk tidsregistrering at træde i kraft den 1 juli 2024, som du kan læse mere om her.

Tillægsløsninger til Business Central fra Elite IT

Collaborator

App til projektstyring og kommunikation i Business Central og Dynamics NAV

ElitePlanner

Projektplanlægning af arbejdsopgaver i Business Central og Dynamics NAV

Tidsregistrering

Tidsregistrering til projektstyring i Business Central og Dynamics NAV

Har du lyst til at høre mere om vores softwareudvikling så kontakt os på tel. 8816 8810 eller på info@eliteit.dk

Vi tilbyder desuden en række applikationer til mobile enheder, som vi også selv har udviklet, og dem kan du læse mere om her. 

Collaborator

Et værktøj der organiserer alt kommunikation omkring et projekt i en tidslinje, som gør det nemt at finde rundt i store projekter, og de hundredvis af e-mails mm. der indgår i en lang arbejdsproces. 

ElitePlanner

Vores planlægningsværktøj giver dig fuld kontrol over dine medarbejderes ressourcer, så du kan lede og fordele med hidtil uset effektivitet.