FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Business Central

Business Central hos Elite IT

Business Central (tidligere kendt som Microsoft Dynamics NAV og Navision) er Danmarks mest populære og udbredte ERP-software (Enterprise Ressource Planning). Det er en velprøvet og gennemtestet ERP-løsning, som tusindvis af virksomheder benytter verden over.

Vi er eksperter i både Business Central og den bagvedliggende procesarkitektur, og vi skræddersyer problemknusende løsninger til alle størrelser virksomheder. Vi råder samlet set over mere end 75 års erfaring med NAV/Navision hos vores kompetente medarbejdere, og det gør os i stand til at lave et stærkt produkt og levere kompetent rådgivning for vores samarbejdspartnere.

Mange års erfaring med Microsoft Dynamics Navision

Elite IT udspringer af mange års erfaring fra erhvervslivet, og mange af vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring på deres område, så vi er i en unik position i markedet, da vi har en indgående forståelse for forretningsdriften og procesunderstøttelsen bagved IT-systemet. Vi har samlet et hold af eksperter med højt specialiseret viden, og det giver os mulighed for at se de åbenlyse udfordringer og byde ind med innovative, skræddersyede løsninger.

I Elite IT tilbyder vi kompetencer indenfor softwareudvikling, mobile løsninger og systemintegration. Vi har samlet alle de kompetencer din virksomhed har brug for under et tag, og vi kan hjælpe dig med at få en velfungerende IT-løsning.

Ring til os på 88 16 88 10 og hør mere om, hvordan IT kan hjælpe dig.

Forudsætninger for Elite IT

For Elite IT drejer digitalisering sig hovedsageligt om tre ting. IT skal understøtte forretningsprocesserne i virksomheden med fokus på følgende.

1.

Dataopsamling og Integration til andre systemer
Data oprettes kun et sted, og overføres automatisk til relevante systemer.

2.

Datasammenhæng
Data relateres til relevante processer, så der skabes en sammenhængende arbejdsgang.

3.

Gennemsigtighed
Datasammenhæng skaber gennemsigtighed i arbejdsgangen, så medarbejderen hurtigt kan skabe sig et overblik

For Elite IT er det vigtigt at følgende forudsætninger er gældende for de softwareløsninger vi udvikler

  • Brugervenlighed – Brugeren skal opleve at softwaren er enkel at anvende i dagligdagen
  • Robusthed – Brugeren skal opleve at softwaren er robust og sikker at anvende
  • Enkel adgang til support – Brugeren skal opleve at det er nemt at få hjælp hvis systemet på trods af ovenstående ikke opfører sig som forventet.

Hvad er Business Central?

Dynamics NAV, som i 2019 skiftede navn til Business Central 365, er en IT-schweizerkniv, som tilbyder er bred vifte af diverse værktøjer og muligheder. Business Central er en IT-platform, som er en del af Microsofts økonomi system. Det er et såkaldt ERP-system (Enterprise Ressource Planning), som er beregnet til at administrere ressourcerne i en virksomhed.

Business Central kan med sine mange tilpasningsmuligheder og tillægsløsninger skæddersys til behovene i din virksomhed. Der er ingen grænse for, hvilke virksomheder der kan få gavn af det. Vi kan lave systemer, der passer til små enkeltmandsvirksomheder, webshop i alle størrelser, eller store produktionsvirksomheder med +100 ansatte.

Systemet kan varetage funktioner indenfor salg, indkøb, produktion, logistik, bogføring, økonomi og meget mere, og forbinde alle funktioner i et system, som er tilpasset den individuelle bruger.

Med Business Central kan vi hjælpe jer med at skabe et it-system, der giver større overskuelighed og gør det nemmere at arbejde på tværs af funktioner og afdelinger. Derudover vil det også være med til at effektivisere jeres arbejdsgange og gøre det nemmere at planlægge og udfører virksomhedens strategier.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi vægter gensidig forståelse og klare forventninger højt i vores samarbejde. Vi mener at begge parter bør have en klar forståelse af hinandens forventninger for at sikre et effektivt samarbejde. Derfor har vi udarbejdet en beskrivelse af hvordan et typisk samarbejde vil forløbe, hvor vi tilpasser os de specifikke udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Det vil give dig indtrykket af den proces, som du står overfor, hvis du skal i gang med større eller mindre ændringer af dit IT-system.

Konsulentassistance

For os er konsulentassistance større opgaver, det kan fx være en ny rapport, workshops, opdateringer, indførelse af nye tillægsprodukter, uddannelse af en medarbejder, diverse former for rådgivning, både til den løbende drift samt ved ændringer i den daglige forretningsgang. En konsulentopgave er typisk kendetegnet ved, at opgaven kan løses indenfor en uges tid.

Kundeservice

Kundeservice og vedligeholdelse er essentielt for at du får mest ud af Dynamics NAV. Det er hverdagens små og store spørgsmål; håndtering af licenser, abonnementer, mindre fejlrettelser, ændring i rapporter, udskrifter mm. Vi kendetegner vores kundeservice med hurtig kontakt med den rette medarbejder, som kan afhjælpe dit problem indenfor kort tid via telefon eller fjern-opkobling.

Forretningsmæssige ændringer

Som kunde står man her overfor nogle vanskelige valg. Situationen er den, at man enten har en gammel platform, der skal fornyes eller helt udskiftes med et nyt system. Eller også er ens forretning vokset så meget, at en ny platform med flere værktøjer til rådighed er nødvendigt for at komme videre i ens forretningsmæs-sige udvikling. En forretningsmæssig opgave er dermed kendetegnet ved, at der er behov for en vurdering af ens forretningslogik samt en række analyser, der beskriver ændringen af forretningslogikken i forhold til den nye IT platform.

Typisk kendetegnet ved, at opgaven løses over lang tid - 6 til 12 måneder er ikke unormalt. Der er mange involverede, og der er behov for en projektledelse, der løbende holder styr på hele projektet.

Systemmæssige ændringer og udvikling

Selv med et stort gennemprøvet ERP-system som Dynamics NAV, så vil der være områder, hvor standardsystemet ikke stiller den løsning eller værktøj til rådighed, som din virksomhed har brug for. Der tilbyder vi at udvikle en specialløsning, der dækker lige præcis det behov du har.

En udvikling er dermed kendetegnet ved, at der er behov for at afdække det reelle behov i form af en række workshops, hvor man får beskrevet selve opgaven. Dernæst skal hele opgaven udvikles, testes og implementeres i ens Dynamics NAV.

Systemmæssige ændringer er typisk kendetegnet ved, at opgaven løses over lang tid, og involverer flere personer med forskellige kompetencer.

Hvorfor vælge Business Central?

Vi kan komme med rigtig mange gode grunde til at implementere et ERP-system. Den mest udbredte årsag er, at det er blevet nødvendigt med et IT-system i takt med at virksomheden vokser og bliver mere kompleks.

Vi oplever ofte at følgende scenarier er en god indikator på, at det er tid til en ny IT-løsning:

  • Din IT-hverdag er blevet kompleks, med mange systemer, logins, og processer.
  • Virksomheden bruger alt for meget tid på datahåndtering, bogføring, indtastning mm.
  • Det er besværligt at tilgå forretningskritiske data, eller de er fordelt på flere systemer.
  • Mange forskellige systemer i virksomheden til at håndtere forskellige processer, som ikke snakker sammen.
  • Manglende mobilitet i din IT-løsning.


Hvis din virksomhed kan genkende en eller flere af disse udfordringer fra i hverdagen, så bør du kigge på at implementere et ERP-system i din virksomhed.

Mulighed for smarte tillægsløsninger

Vi har allerede i dag et stort udvalg af diverse tillægsløsninger til Dynamics NAV, heriblandt Lessor Løn. Hos Elite IT går vi meget op i kvaliteten af vores løsninger, derfor er alle vores samarbejdspartnere nøje udvalgt, så du er sikret det absolut bedste produkt.

Hvis der er tillægsløsninger du ønsker som ikke fremgår af vores hjemmeside, så betyder det ikke at det ikke er muligt at få det.

Lønsystemer

Tidsregistrering
løndannelse

Læs mere

Lessor løn i Elite IT

Mobil tidsregistrerings-app

Mobile løsninger såsom kørsels app og timeregistrerings app

Læs mere

image00025_0

Projektstyring og kommunikation

Løsninger for projektstyring, Mobil tidsregistrering, Gannt Baseret visuel planlægning, for- og efterkalkuler.

Læs mere

collaborator2_1

Dynamics Navision eller Dynamics 365 Business Central?

Dynamics Navision har skiftet navn til Dynamics 365 Business Central. Funktionaliteten i Dynamics 365 Business Central er den samme men der er dog mindre men afgørende forskelle på de 2 versioner. Dynamics Navision og Dynamics 365 Business Central nu er delt op i licenser til en cloud-baseret version og en on-premises version, dvs. en version der er lokalt hostet.

Er du i tvivl om hvilken version du skal vælge, så læs vores guide som går i dybden med fordelene ved de forskellige versioner.

Kan min virksomhed få gavn af Business Central?

Business Central er et utroligt alsidigt produkt, og det egner sig til mange forskellige virksomheder og brancher. Der findes en løsning til næsten alle typer af virksomheder, uanset størrelsen. Vores  løsninger spænder helt fra store skræddersyet løsninger til helt basal bogføringsløsninger.

Hvis din virksomhed er i tvivl om, hvor vidt Business Central er det rette for jer, så kontakt os for en ærlig og åben samtale om jeres muligheder. 

Vi har også lavet en oversigt over hvilke brancher vi kan hjælpe, samt hvilke fordele der er ved systemet.