FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Hvad er Dynamics NAV?

Hvad er Microsoft Dynamics NAV / Business Central?

Dynamics NAV, nu kendt som Business Central, er en alsidig IT-løsning, der konstant udvides med nye værktøjer og muligheder. Det er en integreret del af Microsofts økonomisystem og tilhører kategorien ERP-system (Enterprise Ressource Planning), som er beregnet til at administrere ressourcerne i en virksomhed.

Uanset om din virksomhed er en større produktionsvirksomhed med 100+ ansatte, eller en mindre servicevirksomhed med 5-10 ansatte, eller endda en webshop med to mand, kan Dynamics NAV tilpasses for at imødekomme specifikke udfordringer. Med tillægsløsninger, apps og mere kan systemet håndtere funktioner inden for salg, indkøb, produktion, logistik, bogføring og økonomi.  Dynamics NAV integrere disse funktioner i et sammenhængende system, der tilpasses den individuelle bruger.

Ideen bag Dynamics NAV er at det binder virksomhedens forskellige funktioner og afdelinger sammen i ét system, som giver en væsentligt større overskuelighed for alle involverede parter, og det kan også positivt påvirke virksomhedens mulighed for at ligge strategier og effektivisere arbejdsgange internt.  

Systemets evne til at tilpasses, ændres og integreres med forskellige teknologier gør det ideelt til at opfylde virksomhedens unikke behov.

Hvad ser brugeren ?

Når man beskriver Dynamics NAV, så bliver det hurtigt meget abstrakt, men lad os få det ned på jorden. Hvis du er en bruger i programmet, så vil du få præsenteret det, der er væsentligt i forhold til dine arbejdsopgaver.

Når en bruger logger ind, præsenteres de for en personlige brugerflade, der er tilpasset deres rolle i virksomheden. Denne brugerflade giver et overskueligt overblik over opgaver, statistiske oplysninger, og muliggøre integration med Outlook (Microsofts e-mail system), som gør det muligt at sende interne beskeder, notifikationer og påmindelser til kollegaerne.

Brugerfladen er intuitiv og genkendelig for dem der arbejder med Microsofts Office-suite programmer, og det gør det nemt og hurtigt for brugerne at udføre deres opgaver, og sende information gennem systemet.

Hvad betyder det i praksis?

Lad os opstille et eksempel på, hvordan Dynamics NAV kan fungere for en virksomhed.

En sælger åbner sin konto, og får vist en CRM-orienterede (Customer Relations Management) brugerflade. Fra at ringe til en kunde til at sende en ordre til lageret og derefter håndtere forsendelsen, bliver hele processen strømlinet for Dynamics NAV. Det spænder fra lagermedarbejder, indkøb og bogholderi til chauffører, der alle interagerer effektivt inden for det samme system.

Alt dette foregår indenfor et enkelt system, og muligheden for at tilføje yderligere funktioner gør Dynamics NAV til en alsidig og skalerbar løsning. 

Hvis du ønsker mere information om hvordan Dynamics NAV kan gavne din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på 88 16 88 10  

Hvorfor lige Dynamics NAV?

Læs mere om fordelene ved Dynamics NAV, og hvorfor det er den rigtige ERP-løsning for din virksomhed!

Hosting eller on premise ?

Læs mere om mulighederne, både hvis du gerne vil have eget datacenter eller hostet din ERP-løsning.