Driver app - kørselsplanlægning i Dynamics NAV

Vi har, efter flere års udvikling, finpudset en simpel app til dig med kørende medarbejdere. App'en giver dig total kontrol og overblik over dine kørende medarbejdere fra din pc.

Det giver dig mulighed for at identificere problemområder og tackle dem, så du kan få den mest effektive kørsel. Og app'en er naturligvis fuldstændig integreret med Microsoft Dynamics NAV

kørselsplanlægning-app-eliteit

 

App'en lader dig at holde øje med dine medarbejderes aktiviteter, lokation og køretider i realtid, så du kan også tilpasse køreplaner og aftaler, imens dine folk er på farten - og sende opdateringen direkte ind på deres mobile enheder. App'en er naturligvis kompatibel med både IOS og Android. 

Der er desuden mulighed for, at vi kan integrere vores system til avanceret ruteplanlægnings-software, hvis din virksomhed anvender sådan en løsning. 

Vores app er originalt designet til at understøtte trekantkørsel på biogas-anlæg, men app'en kan tilpasses alle typer virksomheder, fx håndværker-virksomheder, Spedition/fragt, produktionsvirksomheder mm. 

Se mere om, hvad Elite IT's driver-app kan gøre for dig, og din virksomhed, i vores korte videopræsentation! 

Se en kort video-præsentation

Hvorfor skal biogas-anlæg bruge driver-app?

Trekant-kørsel, til og fra leverandører, er en central del af rutinearbejdet på et biogas-anlæg, som bare skal fungere hver evig eneste dag, og vi byggede vores driver-app med præcis det formål.

De primære opgaver med at levere afgasset materiale og hente nyt råt materiale kan skemalægges, og køreplanerne sendes via mobile enheder til dine chauffører. Deres køretider og positioner registreres løbende ved hjælp af GPS-hegn/geofence-teknologi, så de også kan angive hvorfor de eventuelt er forsinkede mm. i realtid.

Driver-app er naturligvis integreret med vægtene, som skal veje bilerne på vej ind og ud, så der nemmere kan føres regnskab med leverandørerne. Ligeledes har leverandørerne deres egen portal, hvor de kan bestille, aflyse og forespørge på afhentninger og leveringer.

Læs mere om vores biogas-løsning her