FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Driver app - kørselsplanlægning i Dynamics NAV

Driver app – Kørselsplanlægning i Dynamics NAV

Vi har, efter flere års udvikling, finpudset en simpel app til dig med kørende medarbejdere. App’en giver dig total kontrol og overblik over dine kørende medarbejdere fra din pc.

Det giver dig mulighed for at identificere problemområder og tackle dem, så du kan få den mest effektive kørsel. Og app’en er naturligvis fuldstændig integreret med Microsoft Dynamics NAV

App’en lader dig at holde øje med dine medarbejderes aktiviteter, lokation og køretider i realtid, så du kan også tilpasse køreplaner og aftaler, imens dine folk er på farten – og sende opdateringer direkte ind på deres mobile enheder. App’en er naturligvis kompatibel med både IOS og Android. 

Der er desuden mulighed for, at vi kan integrere vores system til avanceret ruteplanlægnings-software, hvis din virksomhed anvender sådan en løsning. 

Vores app er originalt designet til at understøtte trekantkørsel på biogas-anlæg, men app’en kan tilpasses alle typer virksomheder, fx håndværker-virksomheder, Spedition/fragt, produktionsvirksomheder mm. 

Se mere om, hvad Elite IT’s driver-app kan gøre for dig, og din virksomhed, i vores korte videopræsentation! 

Hvorfor skal biogas-anlæg bruge driver-app?

Trekantkørsel til og fra leverandører er en central del af rutinearbejdet på et biogas-anlæg, som bare skal fungere hver eneste dag. Vi har udviklet vores driver-app med præcis det formål

De primære opgaver med at levere afgasset materiale og hente nyt råt materiale kan skemalægges, og køreplanerne sendes via mobile enheder til dine chauffører. Deres køretider og positioner registreres løbende ved hjælp af GPS-hegn/geofence-teknologi, så de også kan angive hvorfor de eventuelt er forsinkede mm. i realtid.

Driver-appen er naturligvis integreret med vægtene, som skal veje bilerne på vej ind og ud, så der nemmere kan føres regnskab med leverandørerne. Ligeledes har leverandørerne deres egen portal, hvor de kan bestille, aflyse og forespørge om afhentninger og leveringer.