FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Digitalisering

Vi kan hjælpe dig på vejen til digitalisering!

Digitalisering handler om at effektivisere forretningsprocesser, og hos Elite IT har vi arbejdet med det i mange år. Vi har specialiseret os i at understøtte forretningsprocesser med IT som værktøj og bruger vores lange erfaring med forretningsprocesser, procesunderstøttelse, softwareudvikling og integration.

Som eksempel kan vi nævne dokumentstyring via vores værktøj – Collaborator. Med Collaborator tager vi mails og filer medvidere der ligger hos den enkelte medarbejder, og løfter dem op på organisationsniveau. Ved at samle al viden ét sted og koble det i den rigtige sammenhæng bliver virksomheden klogere. Information i dokumenter og e-mails bliver tilgængelig for alle i den rette sammenhæng, f.eks. et projekt.

Et andet eksempel kunne være rapportering. Her arbejder vi med BI-værktøjet PowerBI fra Microsoft. Værktøjet kan understøtte den rette rapportering i organisationen, og data kan samles fra flere forskellige kilder.

Som et tredje eksempel kan vi se på implementering af software-robotter. Vi udnytter Microsoft Power platformen til at automatisere repetitive opgaver i organisationen. Et eksempel kunne være overvågning af status på f.eks. et projekt; ved ændring i status sendes en mail, og der oprettes en aktivitet i et relateret system.