FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Business Intelligence

Business Intelligence

Ordene ”Business Intelligence” dækker over et bredt spektrum af softwareløsninger, hvor flere kilders data trækkes ind i et system, som transformerer dem til noget enklere, eller sætter dem op i en ny struktur, som er nemmere for dig at bruge til rapportering, statistik og videre arbejde.

Kort fortalt, så er det værktøjer til at skabe overblik over store mængder data, fx økonomi, kundedata, produktion, løn, tidsregistrering mm. I takt med at en virksomhed vokser, så bliver kompleksiteten større. Derfor vokser det positive potentiale for forbedringer også, og de problemområder kan du identificere ved hjælp af Business Intelligence. 

Vi tilbyder flere forskellige værktøjer som tillægsløsninger til din Dynamics NAV løsning.

Ring til os på 88 16 88 10, og bliv klogere på, hvad der er det rigtige business Intelligence-løsning for din virksomhed!

Microsoft Excel

Træk dine data ud i Excel til videre behandling. Med Excel kan du lave grafiske repræsentationer, bruge filtre til at sortere dine data og bruge de indbyggede analyseværktøjer, til at trække meningen ud af dine data.

Microsoft PowerBI

Microsofts standardværktøj til Dynamics NAV, som kan forbinde alle dine datakilder, og give dig et solidt overblik over dine data i realtid. Systemet er fuldt skalerbart, og findes i versioner tilpasset størrelsen på din virksomhed.

JetReports

JetReports er integreret med Excel og Dynamics NAV, men med væsentligt flere muligheder indenfor samarbejde og deling. Det kommer desuden med præsentationsværktøjer.