Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en stærk passion for forretningsprocesser og Dynamics NAV.

Vi er en mindre dansk IT-virksomhed, og vi arbejder hårdt på at leve op til vores eget navn. Det gør vi ved at udvikle dynamiske IT-løsninger, som skaber gennemsigtighed og sammenhæng i din virksomheds processer, simple løsninger – gladere medarbejdere!

Kernen i vores arbejde er Microsoft Dynamics NAV, og vi kan integrere mange systemer og teknologier, så de fungerer i perfekt samspil. Vores mål er at levere en IT-løsning, som kan spare dine medarbejdere for både tid og frustrationer, så virksomhedens ressourcer i stedet kan bruges til at skabe værdi og vækst. Hverdagens værktøjer skal, ganske enkelt, være simple! 

Vi har en indgående forståelse for forretningsprocesser, og den viden bygger vi ind i vores Dynamics NAV-løsninger. Innovative kombinationer af standard software og specielt udviklede løsninger, som understøtter de unikke forretningsprocesser, der findes i enhver virksomhed. Vi vil lære din virksomhed at kende, fordi vores løsning skal gøre dit arbejdsliv nemmere!

Vi er en virksomhed, der ikke bare vil have kunder, vi vil have samarbejdspartnere, fordi vi tror på at sparring og tæt samarbejde giver det bedste resultat for begge parter.

Vi har en flad struktur i vores virksomhed, hvor alle arbejder tæt sammen. 

Elite IT er startet i 2009, så i 2019 fejrede vi vores 10 års fødselsdag. Siden den spæde start har vi modtaget 2 Børsen Gazellepriser og på baggrund af vores seneste årsregnskab forventer vi at modtage en tredje til næste år. Vi har en AA-Kreditvurdering fra Biznode, og vi har igennem de seneste år været selvfinansierende.

Med mange både tekniske og forretningsmæssige specialister, kan vi sætte det rigtige hold for din virksomhed! Ring til os på 88 16 88 10, hvis du vil vide mere om, hvordan IT kan hjælpe dig.

Se en kort video med vores virksomhedsprofil