Lessor løn - lønsystem i Dynamics NAV

Vi samarbejder med Lessor, og vi udbyder deres LESSOR Payroll lønsystem. Lessor er blandt de største og mest kompetente virksomheder indenfor lønsystemer, og deres systemer findes i tusindvis af virksomheder verden over. Det er en grundigt gennemprøvet løsning, og vi kender det til fingerspidserne. 

lessor-løn-logoLessors lønystem er naturligvis fuldt integreret med Microsoft Dynamics NAV, og de tilbyder desuden tidsregistrering-og HR-systemer. Det er en komplet pakke, som dækker alle de behov virksomheder har, for at håndtere sine medarbejdere i Dynamics NAV.

Tidsregistrering og beregning af løngrundlaget sker i systemet LESSOR Time & Attendance, hvilket også kan håndtere vagtplanlægning, projektregistrering, jobregistrering mm.

Til HR-opgaver har vi systemet LESSOR HR, som skal sikre dig over overblikket over medarbejdere, personalefunktion samt ledelsen. Slutresultatet er bedre service og øget engagement for dine medarbejdere.

lessor-løn-dokumentation

Gennemprøvet lønsystem

LESSOR Payroll er blandt de mest udbredte systemer, og det er med god grund. Effektiv bogføring direkte i NAV, nemt at gå til og gennemtestet af tusindvis af virksomheder. 

Effektiv Human Ressources-styring

Få fuld kontrol over personaleadministration, medarbejderdata, rekruttering og kompetencehåndtering med LESSOR HR. 

Nem registrering af mødetider

Få styr på dine tidsregistreringer, mødetider, ferier og meget mere, så du kan planlægge dine medarbejderes tid optimalt, og få den fulde værdi af dine ressourcer. 

Tidsregistreringsapp

Enkel, håndholdt og mobil projektstyring, som kan logge dine data i realtid - direkte i Dynamics NAV. Få fuld kontrol over dine opgaver, og hvordan dine medarbejdere bruger deres tid. 

Se mere her 

LESSORs produkter overholder den nye persondataforordning fra EU - GPDR (General Data Protection Regulation).