FORRETNINGSNØRDER OG SOFTWARESNEDKERE

Elite IT - Business Central / Dynamics NAV

Elite IT

Vi er forretningsnørder og softwaresnedkere med en
stærk passion for forretningsprocesser og Business Central

Workflow automatisering

Microsoft Power Automate er Microsoft’s svar på software robotter i virksomheder

Robotter går under navnet RPA og betyder Robot Proces Automatisering (RPA)

Robotter i software har været fremme i mange år, men med Power Automate rammer Microsoft mange virksomheder og gør dermed robotteknologi let tilgængeligt for de små, mellem store og store virksomheder. Tidligere var robot teknologi forbeholdt de store virksomheder, fordi softwaren var dyr og det var svært at komme i gang med.

Power Automate er en del af Power pakken fra Microsoft og ligger i Skyen som Microsoft PowerBI. Opbygning af automatisering og flows er nemt at opsætte for almindelige brugere og derved nedbryder Microsoft tilgængeligheden af RPA software og gør den brugbar i selv mindre virksomheder med automatiseringsbehov.

powerautomateMed Power Automate skal du bare oprette en brugergrænseflade, der automatisk registrerer alle handlinger, du foretager, gennemgår den, foretager de ønskede ændringer og derefter føjer den til en eksisterende strøm. På denne måde kan du problemfrit integrere din ældre software på tværs af moderne applikationer og tjenester uden en stor forhåndsinvestering. Power Automate giver dig mulighed for sikkert at skalere på tværs af hele din organisation. Fra enkle opgaver til superkomplekse processer i hele virksomheden.

Det er en klar fordel, at du kan implementere RPA-teknologi uden at ændre eksisterende systemer. RPA fungerer som et menneske og skaber en bro mellem forskellige it-systemer.
Der hvor Power Automate og RPA egner sig bedst er ved regelbaserede processer med høj frekvens. Kan man opsætte regler for det kan man måske bruge Power Automate og RPA til erstatte processen med fordel.

Elite IT tilbyder at lave workshop og analyse af virksomhedens muligheder med Power Automate og RPA teknologi, der hvor det vil være bedst at anvende den.
Herefter kan Elite IT opsætte de flows der skal til for at udføre processen og uddanne virksomheden i anvendelse af Power Automate og RPA teknologien.