Mobil vedligeholdelse i Dynamics NAVmobil-vedligeholdelse-app

Få styr på vedligeholdelsen på dine faciliteter og maskiner med vores mobile vedligeholdelses-løsning, som du nemt og hurtigt kan implementere på din virksomhed.

Vi har bygget vores løsning op omkring mobilitet og fleksibilitet. Vores mobile vedligeholdelsesløsning er oprindeligt udviklet til biogasanlæg, men den tjener de samme vigtige funktioner for alle typer af virksomheder, hvor der er brug for løbende vedligeholdelse af udstyr. Den kumulative effektivitet stiger naturligvis eksponentielt i takt med mængden af nødvendig vedligeholdelse, dvs. afhængig af din virksomhedsstørrelse.

Slip bekymringerne, skru op for effektiviteten og undgå nedbrud med Elite IT's mobile vedligeholdelsesløsning!

 

 

Planlæg vedligehold på dine anlæg

Skemalæg de faste vedligeholdelsesopgaver, fx på maskiner og køretøjer, så du kan disponere effektivt over personale og ressourcer.

Send/synkronisér opgaver til mobile enheder

Opdater dine medarbejdere på farten via mobile enheder, så du kan får løst problemerne som de opstår - bliv fri for unødvendig ekstrakørsel. 

Registrér vedligeholdelsesaktiviteter på mobile enheder

Dine medarbejdere kan registrere deres aktiviteter, og deres GPS-koordinater, via deres mobile enheder, og du kan følge med i realtid.  

Alarm ved målinger udenfor normaler

Hvis din virksomheds maskiner og udstyr skal holde sig indenfor bestemte parametre, så kan der naturligvis opstilles alarmer, hvis de bevæger sig ud over normalen. 

Tag billeder og send til NAV

Dine medarbejdere kan tage billeder på opgaven, som kan sendes direkte til NAV. Det er smart både til dokumentation for udført arbejde, samt hvis de får brug for support. 

Se pdf-dokumenter på anlæg på mobilen

Medarbejdere kan tilgå nødvendige informationer, instruktioner og brugsanvisninger i pdf-format, via deres mobile enheder. 

Mobil vedligeholdelse til biogasanlæg

På et biogasanlæg er der et væld af vedligeholdelsesopgaver, og der kan nemt opstå uventede opgaver henad vejen, og derfor er det vigtigt at have en super fleksibel vedligeholdelsesløsning, hvor medarbejdere kan opdateres på farten, så de kan løse vedligeholdelsesopgaverne mest effektivt.

Vores mobile vedligeholdelsesløsning er oprindeligt bygget specifikt til biogas-anlæg, og selvom den i dag kan varetage alle typer virksomheder, så er kernefunktionaliteten stadig på biogas-anlæggene. 

Ring til os på 88 16 88 10, hvis du vil høre mere om vores IT-løsning til biogasanlæg. 

Læs mere om vores biogas-løsning her