Projektstyrings App integreret med Dynamics NAV


Collaborator - App til projektstyring og kommunikation i Dynamics NAV

Bruger du og dine medarbejdere timer på at gennemrode jeres mail-indbakke, når I skal gøre status over projekter? Det bøvl kan vores projektstyrings app Collaborator afhjælpe!  

I vores applikation struktureres din virksomheds interne og eksterne kommunikation efter tema, og gøres lettilgængelig for hele organisationen, så I nemt kan gå tilbage i tidslinjen, og finde præcis den information I har brug for, også selv om den ansvarlige medarbejder ikke er til stede. 

Smart projektstyring der sikre god kommunikation mellem alle parter

Ved at bruge de intelligente søgeværktøjer kan du variere temaer og søgeord, så du ser præcis den kommunikation du har brug for, fx kan du kombinere et kundenavn med en eller flere medarbejdere, for at se hvordan kommunikationen er forløbet imellem virksomheden og kunden.  

Collaborator spiller naturligvis sammen med de andre funktioner i Dynamics NAV, og det giver dig det præcise overblik til at sikre den perfekte projektstyring, hvor kommunikationen er iorden, både eksternt og internt. 

Se en kort video-præsentation

Det store overblik

Collaborator-funktionen er en bagvedliggende sortering og indeksering af al kommunikationen i jeres virksomhed efter tema, hvor du kan trække lige præcis det overblik ud, som du har brug for. 

Filtrering

Ved at filtrere efter flere faktorer, kan du lynhurtigt danne dig et overblik over kommunikationen imellem medarbejdere, kunder mm.

Graf med overblik over kommunikation

Brug de visuelle repræsentationer til at identificere, hvordan kommunikationen er forløbet over tid. Et værktøj, der er særligt nyttigt som en CRM-funktion til at sikre optimal kundepleje.  

Tidsregistreringsapp

Enkel, håndholdt og mobil projektstyring, som kan logge dine data i realtid - direkte i Dynamics NAV. Få fuld kontrol over dine opgaver, og hvordan dine medarbejdere bruger deres tid. 

Se mere her