App-udvikling til mobile enheder

Vi har et stærkt hold af Dynamics NAV-udviklere i vores stab, og derfor udvikler vi også vores egen unikke applikationer og programmer.

Vores apps er udviklet til det formål at knuse et eller flere problemer, og derved spare dig og dine medarbejdere for en masse frustrationer, dobbeltarbejde og tidsspild. Vores apps er naturligvis 100% integreret med alle de almindelige funktioner i Dynamics NAV. 

Vi udvikler alt i apps til både Apples styresystem IOS og Googles Android, og naturligvis til både tablets og smartphones. 

Hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, så ring til os på 88 16 88 10 og hør nærmere!

Vi udbyder i øjeblikket tre apps, som vi har udviklet:

Mobil vedligeholdelse 

Skemalæg din vedligeholdelse, og send/synkroniser opgaverne direkte med Dynamics NAV. Fordel dine vedligeholdelsesressourcer effektivt, og bliv fri for uventede nedbrud. 

Læs mere her

Driverapp

En app til virksomheder med mobile medarbejdere. Monitorer tid, lokation og aktiviteter, og opdater og ændr planer løbende fra en central styring - naturligvis fuldt integreret med Dynamics NAV. 

Se mere her

Tidsregistreringsapp

Enkel, håndholdt og mobil projektstyring, som kan logge dine data i realtid - direkte i Dynamics NAV. Få fuld kontrol over dine opgaver, og hvordan dine medarbejdere bruger deres tid. 

Se mere her