Digitalisering: Husk at forandring drejer sig om mennesker!

Indsendt af admin den tir, 04/30/2019 - 10:49

Et nyt IT-system vinder aldrig indpas i din virksomhed, hvis brugerne ikke kan lide systemet, så hvordan får du alle med?

Vi har implementeret rigtig mange IT-løsninger i vores ti år på markedet, og gjort os ligeså mange erfaringer; den vigtigste er uden tvivl, at et IT-projekt kun kan lykkedes, hvis medarbejderne kan følge med.

Der er mange forskellige dynamikker på spil i en virksomhed, i forhold til roller, personligheder og aldersgrupper, som man skal tage højde for, og deri ligger den største udfordring. 

Hvordan du kommer du i gang med digitalisering?

Indsendt af admin den ons, 03/06/2019 - 10:46

Digitalisering er et af tidens hotteste buzzwords, og med god grund, for der er store gevinster at hente på at understøtte dine processer digitalt. Men, hvordan kommer du rent praktisk i gang?

Mange virksomheder vi møder, har en drøm om at digitalisere deres processer i højere grad, men de ved ofte ikke, hvor de skal starte. Derfor har vi skrevet en blog om, hvordan du kommer i gang med at digitalisere din forretning, så du kan høste gevinsten af det!

Find en samarbejdspartner, som forstår jeres forretning

Digitalisér din webshops processer med Dynamics NAV

Indsendt af admin den tor, 02/21/2019 - 10:43

Den bedste ERP-løsning på markedet i samspil med en webshop, er en opskrift på gode resultater.

Vores mål, når vi integrerer Dynamics NAV med en webshop, er at systemet skal klare størstedelen af arbejdet, fra ordren kommer ind til den er sendt til kunden, med en så lav fejlrate som overhovedet muligt.

Det mål når vi, ved at arbejde imod, at mennesker kun skal blandes ind i processen, når der er en fejl eller undtagelse, der skal håndteres, og når en ordre skal plukkes.  

Ny ordre, hvad så nu?

Tilmelding til Digitalisering