Retail/detailhandel

Uanset om du driver en enkel butik eller en hel kæde, så er Dynamics NAV den rigtige løsning for dig og dine medarbejdere. 

Vores dygtige medarbejdere har indgående erfaring med detailhandelsvirksomheder, og den bagvedliggende struktur, så de vil naturligvis sørge for, at skabe en procesarkitektur, hvor der er sammenspil imellem din kasseløsning, din lagerføringssystem og naturligvis din bogføring. 

En effektiv NAV løsning skal sikre sammenspillet, uanset om du driver en enkelt forretning, eller en større kæde af forretninger med centrallager, og hvis du har en webshop i spil, i sammenhæng med forretningen. 

Læs mere omkring webshops og Dynamics NAV her

Personaleadministration 

Vi kan hjælpe dig med at få styr på personaleadministrationen via Lessorløns indbyggede systemer, og vores egen unikke tidsregistreringsapp. 

Læs mere om Lessorløn her

Optimeret lagerflow

Få fuld kontrol over din lagerstyring i alle dine butikker. Med Dynamics kan du opsætte unikke parametre for lagerbeholdninger, og automatisk bestilling af lagervarer fra et centrallager eller leverandører. 

Hvis du både har fysiske butikker og webshop, så kan Dynamics naturligvis sættes op, så lagersystemerne spiller sammen. 

Læs mere om lagerstyring her

Kassesystem

Dit kassesystem skal naturligvis spille sammen med alle de andre funktioner, du har spil i din forretning, så du altid har det samlede overblik over, hvordan din virksomhed performer. 

Kunstig intelligens

Vi arbejder altid mod smartere og nemmere løsninger for vores kunder, og kunstig intelligens er en af fremtidens værktøjer, blandt andet til lagerstyring.

Det er altid dyrt at lagerføre for mange varer, og derfor gælder det altid om at have et minimum - men aldrig for lidt. Ved at bruge kunstig intelligens til at overvåge tendenser i dine salgstal og lagerførte varer, så kan systemet anbefale, at visse butikker lagerfører flere eller færre af en vare, så du får den mest optimale performance ud af din lagerplads.