Dynamics NAV til energi-og forsyningsvirksomheder

Vi har igennem mange år arbejdet på en omfattende IT-løsning til procesvirksomheder, i forbindelse med vores arbejde med biogasanlæg. Alle typer af procesvirksomheder deler de samme logistiske udfordringer, da det handler om at sikre et konstant flow af materialer, som skal forløbe gnidningsfrit for at værket kan fungere.

Udfordringen i at holde det flow kørende er tredelt: kørselslogistik, leverandør-samarbejde og vedligeholdelse af udstyr. 

Vi har udviklet en sammenhængende løsning, som kan håndtere alle de udfordringer. Den teknologi har vi udviklet og finpudset igennem mange års tæt samarbejde med både små og store danske biogasanlæg, og vi kan nemt og hurtigt implementere det for dig også. 

Ring til os på 88 10 88 16, og fortæl os om dine udfordringer, og lad os afhjælpe dine administrative hovedpiner med en Dynamics NAV-løsning. 

Kørselslogistik og driverapp

Få det store overblik over din logistik og kørsel ved hjælp af vores driver-app og Dynamics NAV. 

Opdater dine chauffører på farten!

Læs mere om vores driverapp her

Afregning med leverandører 

Integrer vægte og målingsudstyr, der kan registrere input og output hos dit anlæg, og afregn med dine leverandører ved hjælp af Dynamics NAV.

Læs mere om vægtintegration her

Mobil vedligeholdelse

Planlæg dine serviceopgaver, og opdater dine medarbejdere med løbende ad-hoc opgaver, så du er på forkant med vedligeholdelsen på dit anlæg.  

Læs mere om mobil vedligeholdelse her

Leverandørportal

Giv dine leverandører adgang til en portal, hvor de kan anmode om afhentninger, eller aflyse skemalagte afhentninger forud. Slip for at køre forgæves!

Læs mere om vores leverandørportal her

Bogfør i NAV

Vores løsning til procesvirksomheder er naturligvis fuldt integreret med alle normale bogføringsfunktioner i Dynamics NAV.