Dynamics NAV til webshop og e-handel

De fleste webshops har et stort antal varer, som de skal holde styr på, og som gerne skal sendes ud så hurtigt som muligt, efter at ordren er landet. I den proces er der meget, som kan gå galt, hvis man forlader sig på manuelle systemer, hvor den menneskelige faktor spiller en stor rolle, så det er her at Dynamics NAV kommer ind i billedet. 

Vores dygtige medarbejdere har en indgående forståelse for hele procesarkitekturen bagved webshoppen, og vi kan give hjælpe dig med at bygge en arkitektur, som sætter webshoppen i struktur. En god procesarkitektur skal eliminere dine fejlkilder, effektivisere dit arbejde med ordrebehandling og gøre lagerstyringen let og enkel - det er vejen til effektiv webshop-drift. 

Ved at integrere din webshop med Microsoft Dynamics NAV, bliver alle ordrer og al e-handel registreret i direkte i dit økonomisystem. Det betyder, at dine data altid er opdaterede, og automatiseringen vil spare dig masser af tid i din hverdag. 

Vi kan integrere Dynamics NAV med alle webshop og lagersystemer, og hvis du vil læse mere om det kan du trykke her

Nem lagerstyring

Ved at integrere din lagerstyring med Dynamics NAV, så kan du blive fri for manuel optælling og lagerstatus. Systemet opdaterer selv din beholdning, hver gang en vare ryger ud af døren. 

Læs mere om lagerstyring her

Effektiv ordrehåndtering

Effektiviser din ordrehåndtering med automatisk udskrivning af pakkelabels og en app til pluk af varer, så dine kunder får deres varer til tiden, og dit og dine medarbejderes liv bliver nemmere. 

Ingen menneskelige fejl

Automatisering af processerne og dataudvekslingen imellem dine systemer fjerner dine fejlkilder, så du bliver fri for manuelle indtastninger, og alle de fejl det medfører.