Software-og app-udvikling Mobile løsninger Systemintegration til NAV 88 16 88 10 info@eliteit.dk

Dynamics NAV til projektvirksomheder

Projektstyring i Dynamics NAV understøtter alle de vigtige faser i et projekt: planlægning, budgettering og regnskabsføring, så du kan sikre at tallene på bundlinjen er sorte - hver gang.  

Ideen i NAV projektstyring er, at du kan få overblik over projekter på tværs af virksomheden. 

  • Overblik over omkostninger og indtægter på projekter. 
  • Administrering af ressourcer.
  • Planlæg aktiviteter, budgetter og tidsfrister mm. 
  • Skarp rapportering.
  • Data-grundlag for videre planlægning.

Elite IT projektstyring

Dynamics NAV har allerede skarp projektstyring indbygget, men der var stadig områder, hvor vi mente, at det kunne stå skarpere. Derfor har vi bygget vores egen unikke projektstyrings-suite. Vi har i mange år samarbejdet med projektvirksomheder, og den erfaring har dannet baggrund for vores suite. 

For os handler det om at effektivisere fire punkter mest muligt: Planlægning, udførelse, samarbejde og naturligvis fakturering. 

Vi har tilpasset Dynamics NAVs projektstyringsværktøj, så det er nemmere og hurtigere at bruge, og tilbyder en større funktionalitet for alle projektorienterede virksomheder. 

Ring til os på 88 16 88 10 og hør mere.

Planlægning: ElitePlanner

Fordel og led med ElitePlanner! Et nemt værktøj, hvor du kan allokere dine medarbejderes ressourcer, og få overblikket over, hvor du har ledig kapacitet.

Læs mere om ElitePlanner her

Udførelse: Mobil tidsregistreringsapp

Et værktøj til dine medarbejdere, hvor de kan registrere arbejdstid på de enkelte opgaver, så du får et nuanceret overblik over fremdriften - i realtid.

Læs mere om vores tidsregistreringsapp her

Samarbejde: Collaborator

Et unikt værktøj, som lader sig indeksere alt intern projektkommunikation efter søgeord, så du altid kan finde frem til det kommunikation, som du leder efter.

Læs mere om Collaborator her