Vi kan hjælpe dig på vejen til digitalisering!

Digitalisering handler om at effektivisere forretningsprocesser, og det har vi hos Elite IT arbejdet med i mange år. Vi har specialiseret os i at understøtte forretningsprocesser med IT som værktøj og bruger vores lange erfaring med forretningsprocesser, procesunderstøttelse, softwareudvikling og integration.

 

Collaborator

Som eksempel kan vi nævne dokumentstyring via vores værktøj - Collaborator.  Med Collaborator tager vi mails og filer medvidere der ligger hos den enkelte medarbejder, og løfter dem op på organisationsniveau. Ved at samle al viden på ét sted, og koble det i den rigtige sammenhæng bliver virksomheden klogere. Information i dokumenter og e-mails bliver tilgængelige for alle i den rette sammenhæng, for eksempel et projekt.
 

PowerBI

Et andet eksempel kunne være rapportering. Her arbejder vi med BI værktøjet PowerBI fra Microsoft. Værktøjet kan understøtte den rette rapportering i organisationen, og data kan stykkes sammen fra flere forskellige kilde

 

power-automate

 

 

Som et tredje eksempel kan nævnes software robotter. Igen bruger vi Microsoft Power platformen til at automatisere repetitive opgaver i organisationen. Et eksempel kunne være overvågning af status på f.eks. et projekt, ved statusændring sendes en mail, og der oprettes en aktivitet i et relateret system.

Læs mere om os