Indsendt af admin den tor, 02/21/2019 - 10:43

Den bedste ERP-løsning på markedet i samspil med en webshop, er en opskrift på gode resultater.

Vores mål, når vi integrerer Dynamics NAV med en webshop, er at systemet skal klare størstedelen af arbejdet, fra ordren kommer ind til den er sendt til kunden, med en så lav fejlrate som overhovedet muligt.

Det mål når vi, ved at arbejde imod, at mennesker kun skal blandes ind i processen, når der er en fejl eller undtagelse, der skal håndteres, og når en ordre skal plukkes.  

Ny ordre, hvad så nu?

Når der kommer en ny ordre ind på webshoppen, så henter NAV ordren ind i systemet direkte fra webshoppen, og her godkendes ordren, medmindre der er en undtagelse eller fejl. 

Ordren sendes videre til pluk, og en ordrebekræftelse sendes til kunden.

Nem Lagerstyring og plukning

Ved at integrere din lagerstyring med Dynamics NAV, så kan du blive fri for manuel optælling og lagerstatus. Systemet opdaterer selv din beholdning, hver gang en vare ryger ud ad døren.

Der er desuden mulighed for at opsætte batch-styring, hvis du sælger fordærvelige varer, så du får varerne ud i rækkefølge efter udløbsdato.

Når en ordre bliver sendt til pluk, så får lagermedarbejderne en notifikation på deres tablet eller smartphone, som kører med vores plukke-app, og når varen bliver registreret som plukket, så printes der automatisk en pakkelabel til forsendelsen.

Bogføring

Når ordren er ude af døren, så bliver der automatisk faktureret, og så er du i mål med kunden.

Vores mål er nået, og din webshop kan køre så gnidningsløst som muligt, med så lav en fejlrate så muligt. Det betyder, at du får frigjort din arbejdskraft til at skabe vækst, i stedet for at håndtere ligegyldige administrative opgaver, og det er en ren win-win-situation. 

Eksempel på ordreflow i en webshop understøttet af Elite ITs værktøjer

billede

NAV-webshop hos Elite IT

Hos Elite IT kan vi integrere dit webshop CMS med Dynamics NAV, næsten uanset hvad system du kører. Det kan du læse mere om her.

Derudover, så tilbyder vi også flere unikke produkter vi selv har udviklet, som gør dit liv endnu nemmere.

Læs mere her: